Ook 16-jarigen kunnen bij Drive4all beginnen aan hun rijbewijs in Leiden en omstreken

Een Leidse rijschool met BOVAG-garantie

Een lidmaatschap bij BOVAG is een garantie voor kwaliteit. Het betekent dat een rijschool zijn werk goed doet. De slagingspercentages moeten bijvoorbeeld bovengemiddeld zijn. Deze cijfers worden regelmatig gecheckt. Maar BOVAG geeft ook iets terug aan de cursisten. Als je kiest voor een rijschool die is aangesloten bij BOVAG, ben je ervan gegarandeerd dat je geïnvesteerde geld ook echt in rijlessen wordt omgezet. Als er dus bijvoorbeeld iets gebeurt met de rijschool waar je bij zit waardoor deze je geen lessen meer kan aanbieden, worden de lessen overgeheveld naar een andere school. Je loopt dus geen risico.

De BOVAG-garantieregeling Rijscholen

Het is wel zo’n fijn idee dat je geïnvesteerde geld ook echt rijlessen gaat opleveren. Je hebt daarin wel een kleine eigen verantwoordelijkheid. Je moet namelijk de volgende formulieren hebben:

  1. Een ingevulde BOVAG-lesovereenkomst
  2. Een ingevulde BOVAG-leskaart. Daarop staat de datum waarop het lespakket is gestart, hoeveel lessen er zijn gegeven en hoeveel lessen er nog moeten komen.
  3. Een bewijs van betaling

Geen risico bij vooruitbetaling

BOVAG was altijd al een garantie voor kwaliteit van de rijschool. Tegenwoordig zit daar dus ook een garantie van je investering bij. Want een rijbewijs is natuurlijk wel een investering.