Neem autorijles in Leiden en omstreken en haal snel je rijbewijs

Altijd al willen lessen in een mooie, schone Volvo V40? Met Drive4all haal je je rijbewijs comfortabel, in Leiden en omstreken. Loek, je rijinstructeur, leert je vanaf de eerste les ontspannen en op jouw eigen tempo rijden. Natuurlijk is er dan ook tijd voor een gezellig babbeltje. 

AutoRijles van Loek

Leer gemakkelijk rijden met Drive4all, de rijschool in Leiden

Ik haal je op in de regio Leiden. Oegstgeest, Sassenheim, Wassenaar…. Als rijinstructeur ben ik rustig en communicatief. Dat zie je terug in het slagingspercentage. Het gaat mij er om dat jij zo snel en veilig mogelijk je pasje haalt, dus ik doe mijn best om je op je gemak te stellen. Rijden is namelijk heel leuk als je het goed doet.

Wil je leren rijden?

Begin met je theorie

Word je leerling van rijschool Drive4all? Dan krijg je een theorieboek, een praktijkboekje en een oefenpakket voor je theorie-examen. Daarmee kun je je theorie halen. Doe je 2toDrive,  dan kan dit al als je 16 jaar bent.

Bij de eerste rijles gaan we rustig kijken hoeveel lessen jij ongeveer nodig zult hebben om te kunnen slagen voor je rijexamen. Je krijgt een advies, en op basis daarvan bepaal je welk lespakket jou het beste lijkt. Dan volgt een periode waarbij je regelmatig lessen van 1 of 2 uur volgt. De lessen hebben een logische kennisopbouw. Op de parkeerplaats leer je de auto beheersen en manoeuvreren. We gaan eerst samen cruisen door de dorpjes, dan de stad in en de snelweg op. Waar nodig, geef ik je een demonstratie.

De tussentijdse toets

Als je wilt, kun je halverwege de lesreeks een tussentijdse toets volgen. Dit is een prettige manier om te wennen aan de sfeer van het rijexamen. Je kunt er bovendien vrijstelling mee krijgen voor speciale handelingen. Dat haalt weer wat druk van de ketel.